Δίκτυο Ενημέρωσης
arvis
01.07.2014

Καλωσορίζουμε την ICAP Group στο δίκτυο συνεργατών του GREENiT. Μαζί πρωτοπορούμε και αναπτύσσουμε τον πρότυπο ελληνικό μηχανισμό περιβαλλοντικής υποστήριξης.

Διαβάστε το εδώ
arvis
05.02.2014

Καλωσορίζουμε στο δίκτυο των συνεργατών του GREENiT και την EUROCERT - ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, έναν ανεξάρτητο Φορέα επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων που ιδρύθηκε από Έλληνες επιστήμονες με πολύχρονη εμπειρία στους ελέγχους και στις επιθεωρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Διαβάστε το εδώ
arvis
21.12.2013

Καλωσορίζουμε στο πράσινο επιχειρηματικό δίκτυο του GREENiT, την ΑΡΒΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ. Είναι μια δυναμική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον ευαίσθητο χώρο του περιβάλλοντος με ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της ανακύκλωσης και της διαχείρισης αποβλήτων και απορριμμάτων.

Διαβάστε το εδώ
arvis
18.10.2013

Στο δίκτυο των συνεργατών του GREENiT, και το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΕΠΕ που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλει στη διαχείριση απορριμμάτων, αναλαμβάνοντας έργα συλλογής, μεταφοράς, διάθεσης και διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών, σε συνεργασία και με άλλους συγγενείς φορείς της Ευρώπης.

Διαβάστε το εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

greenit
Ταυτότητα

Oραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την ανάπτυξη και ανάδειξη της περιβαλλοντικής πολιτικής και στρατηγικής.

greenit
Συνεργασίες

Καινοτομούμε δημιουργώντας ένα σύγχρονο δίκτυο ''Πρεσβευτών Περιβαλλοντικής Υπευθυνότητας'' της χώρας μας.

greenit
Υποστηρικτές

Δημιουργούμε το πρώτο δίκτυο πράσινων υποστηρικτών, επιβραβεύοντας τις περιβαλλοντικά υπεύθυνες επιχειρήσεις. .

Copyright 2013 Greenit.org,gr. All Rights Reserved.
Design by dotkom Powered by NitorSys